2019. május 21., kedd, Konstantin napja van.
Email:  Jelszó: 

Sajtóközlemények

Tízből tíz – Fidesz-KDNP sajtóközlemény

hídlap — 2014.09.10. 11:49

"A Fidesz-KDNP Esztergomban egyetlen egy egyéni körzetben sem indított olyan jelöltet az idei önkormányzati választáson, aki tagja lett volna az előző képviselőtestületnek" - sajtóközlemény.

"A Fidesz-KDNP visszautasítja a Jobbik Esztergomi Szervezetének alaptalan vádjait: a Fidesz-KDNP Esztergomban egyetlen egy egyéni körzetben sem indított olyan jelöltet az idei önkormányzati választáson, aki tagja lett volna az előző képviselőtestületnek. Mind a tíz körzetben új, az elmúlt években a helyi politikában szerepet nem vállaló jelöltet állítottunk. 

Felhívnám továbbá a figyelmet arra, hogy az elmúlt két önkormányzati választás során (2010-ben és 2006-ban egyaránt) egyetlen egy Fidesz-KDNP-s képviselő sem került be kompenzációs listáról. A Fidesz-KDNP ennek megfelelően azt kéri a választópolgároktól, hogy mind a tíz választókerületben szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjeire.

Az előző két választás tényadatai alapján felszólítom a Jobbik Esztergomi Szervezetét, hogy hagyjon fel a hamis információk terjesztésével."

dr. Völner Pál választókerület elnök

EZEK A HÍREK IS ÉRDEKELHETNEK: