2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Zaklatás: 11 ezer sms-t küldött az esztergomi nő volt párjának – most fizethet

hídlap — 2014.03.06. 08:19

Összesen 11 281 szöveges üzenetet küldött három hónap alatt volt párjának egy 26 éves esztergomi nő, aki azt gondolta, ezzel visszahódítja szerelmét. Az ügyből azonban zaklatás és bírósági tárgyalás lett, ami után a nő most nemcsak a telefonszámlát fizetheti.

Zaklatásért elítélte a minap gyorsított eljárás után a bíróság azt a 26 éves esztergomi nőt, aki összesen 11 281 sms-t küldött egykori párjának. Az esztergomi ügyészség szóvívója elmondta, tavaly november és idén január között óránként átlagosan öt rövid üzenetet küldött a nő külföldön tartózkodó exének. A vádlott igaz, hogy nem fenyegetőzött, csak szerette volna visszahódítani volt párját, de ezzel együtt ezt már zaklatásnak tartotta a bíróság is. Az ügyészség nem tartotta indokoltnak elmeszakértő bevonását, tette hozz Miskolczi Ivett.

Annak ellenére, hogy a büntető törvénykönyv szerint a zaklatásért akár egyéves szabadságvesztés is kiszabható, a nő most megúszta 120 ezer forint pénzbüntetéssel, amit vélhetően az amúgy is magas telefonszámlája mellett kell kifizetnie.