2020. szeptember 21., hétfő, Máté, Mirella napja van.
Email:  Jelszó: 

Választás2014

Már 1,9 millió aláírást gyűjtött a Fidesz-KDNP

hídlap — 2014.03.06. 13:07

A Fidesz-KDNP jelöltjei már 1,9 millió támogatói aláírást gyűjtöttek össze - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója sajtótájékoztatón, csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrányban.

Nyitrai Zsolt elmondta, a kormánypártok két fontos célt tűztek ki maguk elé a kampányban: ők adják le először az országos listaállításhoz szükséges ajánlásokat, és a lehető legtöbb aláírást gyűjtsék össze.
    A Fidesz "padlógázzal indította" választási kampányát, és három rekordot is felállított: a legtöbb - mintegy 100 ezer - önkéntes a párt kampányát segíti, a 106 választókerületben mindössze két nap alatt sikerült összegyűjteni az induláshoz szükséges ajánlásokat, valamint elsőként adták le az országos listaállításhoz szükséges ajánlóíveket - közölte a politikus.
    Hozzátette, folytatják az aláírásgyűjtést, mert "ez egy kiváló lehetőség" a jelölteknek és az önkénteseknek arra, hogy a választópolgárokkal közvetlen párbeszédet folytassanak. A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója a tájékoztatón köszönetét fejezte ki az elért eredményért a választópolgároknak és az önkénteseknek.
    Vinnai Győző megyei kormánymegbízott, képviselőjelölt elmondta, a húsz települést és a nyírségi megyeszékhely egyes városrészeit magában foglaló Nyíregyháza 2-es választókerületben is sikeres volt az aláírásgyűjtés, két hét alatt húszezer támogatói aláírás gyűlt össze.

forrás: MTI

EZEK A HÍREK IS ÉRDEKELHETNEK: