2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Valamennyien a fogdába kerültek

hídlap — 2014.12.09. 07:54

Oroszlányban, Esztergomban és Tatán is elfogtak a rendőrök egy-egy körözés alatt álló terheltet.

Oroszlányban 2014. december 8-án este az utcán állítottak meg a rendőrök egy 20 éves fiatalembert. Igazoltatták. Az egyenruhások láttán a férfi ideges lett. A járőrök számára gyorsan kiderült, miért. Adataiból megtudták, hogy a férfi ellen lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki a Tatabányai Törvényszék. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság őrizetbe vette az elítéltet.

 

Szintén lopás bűntett elkövetése miatt kereste a bíróság azt a tatai férfit, akit 2014. december 8-án fogtak el a rendőrök. Tatai otthonában keresték fel a terheltet. A 29 éves férfi csak annyit kért az egyenruhásoktól, hogy előállításáról értesíthesse édesapját. A terheltet a Tatai Járásbíróság utasításának megfelelően a Tatai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, a rendőrök pedig a férfit a tatabányai fogdába vitték.

 

Közokirat-hamisítás vétségét követte el az az esztergomi férfi, akinek elfogását a Nyíregyházi Járásbíróság rendelte el. Őt szintén 2014. december 8-án fogták el a rendőrök, igazoltatását követően. A 27 éves helybélit, őrizetbe vételét követően, az egyenruhások ugyancsak a tatabányai fogdába vitték.

police.hu