2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Lopni mentek, de ki már nem jutottak a szajréval

hídlap — 2015.01.06. 19:39

Mobiltelefonokat, tableteket és fényképezőgépeket akart ellopni három férfi Nyergesújfalu egyik üzletéből január 5-én hajnalban. A boltot nem tudták elhagyni, a rendőrök a helyszínen elfogták mindhárom gyanúsítottat.

A 31 éves nyírbogáti H. Róbertet és a 34 éves oroszlányi Cs. Józsefet a riasztást követően az üzletbe elsőként érkező Berkes Péter törzsőrmester szólította fel megadásra, majd az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az áruháztól nem messze elfogták a csapat harmadik tagját, az 51 éves tatabányai V. Istvánt is.

A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi közül kettő befeszítette az üzlet vészkijáratát és egyenesen a műszaki részleg felé ment, ahol utazótáskákba pakolták az ott talált műszaki eszközöket, miközben harmadik társuk egy közeli parkolóban figyelte a riasztó hatását és a rendőrök érkezését.

A három férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök előállították, gyanúsítotti kihallgatásuk január 5-én délután fejeződött be, majd az Esztergomi Rendőrkapitányság őrizetbe vette H. Róbertet, Cs. Józsefet, valamint V. Istvánt és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

KEMRFK