2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Email:  Jelszó: 

Nagyvilág

Beszélünk magyarul!

(x)

hídlap — 2015.01.16. 07:57

Esztergom egy különleges város, bár nagysága nem ér fel a világvárosokéhoz és az alig harmincezres lélekszám sem teszi metropolisszá, az ember lépten-nyomon esztergomiakba botlik, bárhol jár a nagyvilágban. 

A közeli Ausztriában is könnyen előfordulhat mindez velünk, még akkor is ha csak egy ártatlan kis síelésre vágyunk Semmering közelében a festői Stuhleck csúcs lankáin.

De ebben nincsen semmi meglepő, hiszen az itt található Horvath Schnitzelhaus tulajdonosa egy esztergomi üzletember: Horváth Mihály.

- Miért pont Stájerország? – kérdeztük őt.

- Régi szerelem ez részemről, a hegyek, a síelés és a jó konyha is a szívügyeim közé tartozik. Ki szerettem volna próbálni magamat ebben a környezetben is.

- Mit nyújt az ideérkezőknek a Horvath Schnitzelhaus?

- Éttermünk a hét minden napján reggel 10-től este 6-ig várja vendégeit, barátságos árakkal és hatalmas adagokkal. Az ideérkezőknek mindenképp ki kell próbálni a mi bécsi szeletünket, amely egyedülálló a környéken!

- Milyen érzés itt esztergominak lenni?

- Büszkeséggel tölt el, hogy városunk jó hírét öregbíthetjük itt, Bécstől 100 kilométerre is. Azért, hogy ezt az érzést mind több esztergomi átérezhesse, minden idelátogató és nálunk vendégeskedő esztergomi számára 10% kedvezménnyel kínáljuk étlapunk minden fogását! Szeretettel várunk mindenkit!
 

Még több információ az étterem facebook oldalán: facebook.com/horvath.schnitzelhaus