2020. január 20., hétfő, Fábián, Sebestyén napja van.
Email:  Jelszó: 

Kultúra

Hetei Zoltán: A megelégedett arcok tesznek boldoggá

hídlap — 2015.03.09. 08:46

Halálhírét keltették - pedig kutya baja. Erről és az esztergomi rendezvényekről készített riportot a Hello Esztergom Hetei Zoltánnal. 

- Örülök, hogy egészségesen látom! Az elmúlt hetekben elterjedt a halálhíre.

- Köszönöm, minden rendben van velem, jól vagyok! Halálhíremet egy – magát az új esztergomi rendezvényszervezőnek tituláló – úriembernek még jó szándékkal sem nevezhető valaki keltette.

- Azt lehet tudni, hogy miért?

- Igen, sikerült kideríteni. A rendezvényeinken részt vevő vásározókat kereste meg azzal a rémhírrel, hogy az eddigi szervező elhunyt, ezért mostantól ő veszi át a rendezvényeinket, valamint újakat is szervez. Az információ pedig úgy jutott vissza hozzánk, hogy a vásározók felhívták kollégáimat – ők sem ma kezdték… Ehhez kapcsolódva szeretném azt is elmondani, hogy nem én voltam az esztergomi rendezvényszervező, hanem az egyik esztergomi rendezvényszervező voltam és vagyok. Az ilyen és ehhez hasonló, magukat szervezőnek mondók inkább csak szerencsevadászok, mint igazi rendezvényszervezők. Látva azt, hogy sikeresek vagyunk a fesztiválokon, úgy gondolják, azt mindenki utánozni tudja. Legalább másik helyszínen próbálkozott volna, de még az sem ment! Mégis azt mondanom: rajta, lássuk, lesz-e jövőre is?!

- Egy rendezvényszervező számára mi jelenti az igazi sikert?

- Négygyerekes családapaként és rendezvényszervezőként is ha azt látom, hogy szűkebb és tágabb környezetemben elégedettek az emberek, boldog vagyok. A sikernek többféle fokmérője van. Ez az egyik – és számomra a legfontosabb. De azért elsősorban üzletember vagyok!

Az interjú a helloesztergom.hu oldalon olvasható teljes terjedelmében.