2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Email:  Jelszó: 

Választás2014

Lecserélték Vadait

hídlap — 2014.03.12. 07:36

Végleg különváltak Vadai Ágnes (40) DK-s országgyűlési képviselő és férje, Egerfai József (65), az MSZP egykori fővárosi képviselőjének útjai. Pletykák szerint Vadai "utódja" egy jóval fiatalabb DK-s aktivista. 

„A magánéletemmel kapcsolatban eddig sem nyilatkoztam” – mondta Vadai Ágnes a Blikk újságírójának, amikor utóbbi afelől érdeklődött, hogy hivatalosan is elvált-e a baloldali Összefogás DK-s országgyűlési képviselőjelöltje nála mintegy 25 évvel idősebb, szintén politikus férjétől.

A bulvármagazin Vadai vagyonnyilatkozata alapján érdeklődött a Gyurcsány-féle párt alelnöki tisztségét betöltő politikusnál, mivel „a vagyonnyilatkozat elején azt is jelezni kell, a képviselőnek van-e vele egy háztartásban élő házas- vagy élettársa. Ezt a rész pedig már a 2012-es dokumentumban is üresen hagyta Vadai.

Hogy egy ideje külön utakon járhatott a pár, azt a férj sem titkolta. Egerfai tavaly ősszel olyan képeket tett ki Facebook-oldalára, amelyeken úgy tűnik, gyengéd szálak fűzik egy 27 éves DK-s aktivistához” – írja a Blikk, amelynek teljes cikke itt olvasható.