2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja van.
Email:  Jelszó: 

Sajtóközlemények

258 Neuzer kerékpárt adott át a polgárőrségnek az ORFK

hídlap — 2015.11.23. 19:42

Az országos rendőrfőkapitány a napokban adott át 258 Neuzer kerékpárt az Országos Polgárőr Szövetségnek. Az egységes megjelenésű, nagy teherbírású alkatrészekből álló flotta szállítási jogát az Országos Balesetmegelőzési Bizottság tenderén nyerte el az esztergomi kerékpárgyár- mondta el Neuzer András, a vállalat fő tulajdonosa.

A társaság három alkalommal, eddig összesen közel ezer kerékpárt szállított a polgárőrségnek egységes kivitelben. Az átadott kerékpárokkal kapcsolatban nem érkezett minőségi reklamáció. A járművek szétosztásáról az Országos Polgárőr Szövetség gondoskodott - tette hozzá a vállalat vezetője.

 

A járművek fehér festést kaptak Polgárőrség felirattal. A kerékpárok aluvázasak, dupla falú felnivel, defektvédelemmel ellátott abronccsal. A járműveket szennyeződésekre érzéketlen agyváltóval szerelték, az élettartam növelése érdekében a lánc is jórészt zárt tokban fut.

 

Az 1996-ban alapított Neuzer Kft. Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, független kerékpárgyára, termékeinek felét Hollandiába exportálja, további jelentős piacai: Németország, Szlovákia és Szlovénia. A társaság teljes kapacitáson évente 120 ezer kerékpár legyártására képes.

 

A vállalat 2013-ban 3,2, 2014-ben 4,3 milliárd forintos árbevételt ért el, ennek kétharmada exportból származott. A cégcsoport Magyarországon több mint 100 munkavállalót foglalkoztat, elsősorban saját fejlesztésű és tervezésű kerékpárokat készítenek. Termékeiket belföldön saját dealer hálózatban, üzletláncokban, külföldön nagykereskedők közreműködésével értékesítik.