2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja van.
Email:  Jelszó: 

Közélet

Önkormányzati közlemények

hídlap — 2016.01.06. 19:02

Az Önkormányzat közleményei. 

Kémények tisztítása, karbantartása

Január 5-től megkezdték a Magyar Kémény Kft. munkatársai a kémények ellenőrzését, tisztítását, felülvizsgálatát és a szolgáltatási díjak beszedését Esztergomban. A cég ügyfélszolgálata a Kiss J. vezérezredes u. 41. szám alatt munkanapokon 08.00-12.00 óra között tart nyitva.

Utak, járdák, terek síkosság-mentesítése

Esztergom Város Önkormányzata a közbeszerzési eljárás során kiválasztott vállalkozó útján biztosítja a téli időszakban az utak, közterek síkosság-mentesítését. A lakossági bejelentéseket a hivatali munkaidőn túl is hívható +36 30/396-6761-es telefonszámra várják. 

Felhívjuk továbbá a lakosság figyelmét, hogy a házak és boltok előtti járdaszakaszok síkosság-mentesítése az ott lakók illetve bérlők kötelessége az érvényes jogszabályok alapján.

Karácsonyfák elszállítása

Tájékoztatjuk Esztergom város lakosságát, hogy a karácsonyi ünnepek után megmaradt fenyőfákat a közszolgáltató társasházak, lakótelepek vonatkozásában a hulladékgyűjtő konténerek (kukák) mellől szállítja el, az előző évekhez hasonlóan.

A családi házak elől, a kommunális hulladékszállításkor az hulladékgyűjtő edények (kukák) mellé elhelyezett fenyőfákat a közszolgáltató kihelyezés után feljegyezi, és folyamatosan, külön begyűjtő járatban elszállítja.

Mindkét területről az elszállítás 2016. január 15-ig történik.