2019. augusztus 23., péntek, Bence napja van.
Email:  Jelszó: 

Régió

A nyáron sem unatkoznak a gyerekek

Hídlap.hu — 2016.07.05. 15:32

Esztergomban idén másodszor szervez napközis nyári tábort gyerekeknek a város önkormányzata, emellett vívó és énektábor is várja a kicsiket a szünidő alatt. Esztergomban idén másodszor szervez napközis nyári tábort gyerekeknek a város önkormányzata, emellett vívó és énektábor is várja a kicsiket a szünidő alatt. 

 

Országos probléma, hogy a gyermekes családoknak a nyári szünidő alatt gondot okoz csemetéik elhelyezése. A különböző sportegyesületek, intézmények, önkormányzatok ezért nyári táborokat szerveznek a kicsiknek, így a vakációt hasznosan és szórakoztatóan tölthetik el. Esztergom önkormányzata már második alkalommal szervezi meg nyári napközis táborát, amelynek idén is a Babits Mihály Általános Iskola ad otthont. A gyerekek minden héten különböző témájú programokon vehetnek részt, látogatást tettek már többek között a Bogáncs Kutyamenhelyen is. Most jelenleg a természettel és a víz fontosságával ismerkednek a gyerekek.

A városban emellett jelenleg vívótáborban is sportolnak a fiatalok és a Szentgyörgymezői Olvasókörben a zenével ismerkednek a kicsik.