2019. szeptember 15., vasárnap, Enikõ, Melitta napja van.
Email:  Jelszó: 

Régió

A PASO is fellép a Klastrom fesztiválon

Hídlap.hu — 2016.08.08. 13:15

Az idei évben tizedik alkalommal rendezik meg Pilisszentkereszten a már hagyománnyá vált Pilisi Klastrom Fesztivált, augusztus 12-13-án. 

 

A helyszín továbbra is a Pilisi Ciszter Apátság Klastromkertje. A fesztivál a település legnagyobb és leghíresebb évi rendezvénye, melyen rendszerint a helyi hagyományőrző és országos hírű kortárs programok mellett sor kerül az önkormányzat által adományozott kitüntető címek átadására is. Az idei fesztivál első napján - augusztus 12-én – a Pilísska Kapela pilisi fúvószenekar cseh és szlovák dalokat, a Madarak Házibulizenekar hangulatos bulizenét játszik. 


A fesztivál második napján már délelőtt várja közönségét a környéken rendkívül népszerű Triola Gyerekház, valamint a Sörház és Fröccsterasz. Bográcsos Gasztropiknik és kézműves vásár kíséri a rendezvényeket, melyek este 18.30-kor kezdődnek: először a hagyományőrzés jegyében helyi néptánccsoport (Pilisszentkereszti Közösségi Ház Néptáncsoportja), a Pilisszentkereszti Pávakör, a PSSZT! – Pilisi Színjátszók Társasága, valamint a Pilisszentkeresztért Kulturális Egyesület programját tekintheti meg a közönség.

 

Főműsoridőben a Pannonia Allstars Ska Orchestra – PASO – ad várhatóan nagy sikerű koncertet. A késő esti levezető buli zárja végül a fesztivált.


A belépés ingyenes!


PÉNTEK (augusztus 12.)
19.30 Pilišska Kapela fúvószenekar
21.00 Madarak HázibulizenekarSZOMBAT (augusztus 13.)
11.00 Triola Gyerekház ٠ Sörház, Fröccsterasz ٠ Bográcsos Gasztropiknik (főzőcsapatok jelentkezését várjuk!)

18.30 Pilisszentkereszti Közösségi Ház Néptánccsoportja ٠ Pilisszentkereszti Pávakör ٠ Psszt! – Pilisi Színjátszók Társasága ٠ Pilisszentkeresztért Kulturális Egyesület

21.00 Pannonia Allstars Ska Orchestra