2020. június 4., csütörtök, Bulcsú napja van.
Email:  Jelszó: 

Közélet

Jótékonysági sárkányhajós nap Esztergomban

Hídlap.hu — 2016.09.11. 14:48

Sárkányhajós napot tartanak szeptember 24-én az esztergom-kertvárosi Palatinus-tó strandján. A számos program mellett az esemény jótékonysági kezdeményezés is. A nevezési díjakat és a nap folyamán gyűjtött adományokat a Vidám Oroszlán Izsó Veronikáért Alapítvány kapja. Az alapítvány a koraszülött, mozgáskorlátozott, autista Izsó Veronika támogatására jött létre. Az adományokból fedezik Veronika fejlesztéseit, segédeszközeit, sajátos életéhez szükséges eszközöket. 

 

A VERSENY PROGRAMJA


- 08.30 órakor találkozó az esztergom-kertvárosi Palatinusz tó strandjának főbejáratánál (parkolás a strand előtt ingyenes)
- 08.30-09.30 óra között rövid technikai értekezlet, sorsolás, csapatok köszöntése
- 09.30 órától kezdődnének a futamok, várható befejezés a kora délutáni órákban
- eredményhirdetés, rendezvény lezárásaA fő cél mellett azt is szeretnénk, hogy a sárkányhajó fesztivál ne csak a versenyzőknek kínáljon egy kellemes szombati időtöltést, hanem kedves családtagjaiknak, barátaiknak – kicsiknek és nagyoknak -, valamint a rendezvényre kilátogatóknak egyaránt. Mindezért az alábbi programokkal szeretnénk még a napot színesíteni – a teljesség igénye nélkül -, s reméljük az időjárás is kedvezni fog nekünk (ezek a programok kb. 10.00 óra felé kezdődnének):
- gyermek jóga
- kicsiknek nádból, sásból kishajó készítése, egyéb kézműves programok
- sport bemutató
- rendőrségi bemutató 
- Jojó Bohóc szórakoztató programjai
- légvár
- kutyás bemutató
- bepillantás a mozgáskorlátozott gyermekek hétköznapjaiba (fejpálcával való írás, rajzolás stb.) Terveink szerint a versenyzőknek a verseny ideje alatt lilahagymás mangalica zsíros kenyeret, valamint üdítőket tudunk biztosítani. Ezen felül a strand területén a büfék aznap nyitva lesznek. 
Nevezési díj befizetése (egységenként min. 50.000 Ft) a verseny előtt az alapítványi számlaszámra történhet, de a helyszínen is lehetőség van befizetni, mely összeget a szülőknek azonnal át is adjuk majd. A verseny nevezési díját, valamint az összes egyéb felajánlást Izsó Veronika rehabilitációjára szánjuk.Egyéb részletek: a versenyt három hajóval fogjuk lebonyolítani, a hajókhoz kormányosokat, evezőket, mellényeket mindenki számára biztosítunk! Több kategóriában lehet majd indulni.
A versenykiírást, szabályokat a csapatkapitányoknak meg fogjuk küldeni. 
A legkreatívabb csapatzászlót hajójára tűző egységet külön díjazzuk!Szeretettel várunk mindenkit egy kellemes szombati időtöltésre, érezzük jól magunkat s közben segítsük, támogassuk a „Vidám Oroszlánt”!

 


Az alapítvány számlaszáma:
“Vidám Oroszlán – Izsó Veronikáért” Alapítvány
IBAN HU78 1171 8000 2045 3390 0000 0000 SWIFT: OTPVHUHB
(amennyiben az adományról igazolást kérsz, kérlek írj pontos cégneveddel, címmel, adószámmal az info@happylion.hu e-mail címre)

 

Szervezők