2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Email:  Jelszó: 

Gazdaság

Egy nappal később zárul a borászati felhívás első értékelési szakasza

Hídlap.hu — 2016.10.13. 20:52

Ma még benyújthatják támogatási kérelmeiket azon termelők, akik a Vidékfejlesztési Program borászati felhívásának első értékelési szakaszában szeretnének pályázni.

 

A Miniszterelnökség felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy a 40 milliárd forintos keretösszeggel rendelkező „Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása” című pályázat során még a mai napon, 2016. október 13-án 23:59 percig benyújtott kérelmek is az első értékelési szakaszhoz fognak tartozni. Az EMVA Irányító Hatósága azért döntött a határidő meghosszabbításáról, mert a támogatási kérelmek benyújtási felülete hálózati hiba miatt 2016. október 12-én korlátozottan volt elérhető.

 

Fontos kiemelni, hogy a borászati pályázatra az első értékelési szakasz lezárását követően is lehet benyújtani támogatási kérelmeket, ezek azonban a következő szakasz zárása után kerülnek együttesen elbírálásra. A felhívás második értékelési szakasza 2016. november 11-én zárul.

 

Az érintettek támogatási kérelmüket kizárólag elektronikus úton, a www.mvh.gov.hu weboldalon nyújthatják be. A borászati pályázati felhívás részleteiről a www.palyazat.gov.hu oldalon tájékozódhatnak az érintettek.