2019. május 21., kedd, Konstantin napja van.
Email:  Jelszó: 

Kultúra

Elkészült a sárga ruhás lány könyve

Hídlap.hu — 2016.10.21. 21:25

Elkészült Harmincz Rita, a letkési sárga ruhás lány első könyve. A világutazó rengeteg hasznos tanácsot, történetet, tippet, trükköt gyűjtött össze, nemcsak ahhoz, hogy megkönnyítse az elindulást annak, aki el szeretne utazni, hanem annak is, akit az érdekel, hogy útközben mi várhat rá, Délkelet-Ázsiában.  

 

A Hogyan lettem világutazó (és hogyan lehetsz te is)? című könyvben - ahogy Rita fogalmazott -, szó lesz a külső és belső útjáról, arról, hogy miért döntött úgy, hogy világgá megy, mi történt vele azóta és útközben.

A könyv csak limitált példányszámban jelenik meg november 10-én, így aki nem szeretne róla lemaradni, már előjegyezhet rá. Könyvesboltokban előreláthatólag nem lesz kapható.  

 

Akit érdekel, e-mailben jelentkezhet a kötetre a sargaruhaslany@gmail.com címen. 

 

Hamarosan meglesznek a részletek a további, könyvhöz kapcsolódó eseményekhez is, amelyek abban lesznek különlegesek, hogy a külföldön élő magyaroknak sem kell feltétlenül hazautazniuk, ha szeretnének részt venni rajtuk. 

 

Ritával készített korábbi interjúkat itt olvashatja el:

 

http://www.hidlap.hu/cikk/1899-elbucsuztam-viktortol-mert-mi-van-ha-nem-eljuk-tul-az-utat-a-letkesi-sarga-ruhas-lannyal-beszelgettunk-aki-mar-a-fel-vilagot-bejarta/