2020. január 20., hétfő, Fábián, Sebestyén napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Rendőrségi üldözés közben történt baleset Dorogon - többen is megsérültek

hídlap — 2014.03.26. 15:46

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek az esztergomi rendőrök Dorogon, ahol egy rendőrségi üldözés közben történt baleset a Bécsi út és a Mária utca kereszteződésénél.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Dorogon ma, március 26-án délután.  A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak.

A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet szállítottak kórházba, ketten közülük a Budaörsi Rendőrkapitányság beosztottjai, akik egy személygépkocsit akartak ellenőrzés alá vonni, amely nem állt meg a rendőrök jelzésére sem Pilisvörösváron, sem azt követően. Az egyenruhások Dorog belterületén közlekedtek, amikor a jelenlegi információk alapján a Bécsi út és Mária utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta a Bécsi út balesettel érintett szakaszát. A Budapest felől érkezők a Gorkij úton, a Tokodaltáró felől közlekedők az Esztergomi úton át tudnak. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.