2019. május 21., kedd, Konstantin napja van.
Email:  Jelszó: 

Kultúra

Bemutatták A sárga ruhás lány könyvét

Hídlap.hu — 2016.12.05. 10:00

Esztergomban is bemutatták A sárga ruhás lány első könyvét december 2-án, a művelődési házban. A könyv Harmincz Rita történetein keresztül mutatja be, hogyan válhat bárkiből világutazó. A bemutatón többek között fotókiállítással és indonéz táncosok műsorával próbálták meg közelebb hozni a jelenlévőkhöz utazásainak egyik középpontját, Indonéziát.

 

 

A könyv limitált példányszámban jelenik meg és könyvesboltokban nem kapható. A kötetet személyesen A sárga ruhás lánytól lehet megrendelni a sargaruhaslany@gmail.com címen.

 


Harmincz Rita így írt a könyvről:


Két évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott az életem. A sorsfordító döntést egy utazás alkalmával hoztam meg: eladtam a lakásom és felmondtam a munkahelyemen, hogy elutazhassak tervek nélkül, szabadon. Ekkor még nem tudtam, hogy a külső és belső utazásom másokat is motivál majd, elsősorban arra, hogy merjenek változtatni az életükön. Többen indultak útnak azóta, és nagy örömmel tölt el, hogy ezeknek a nagy elhatározásoknak már én is részese lehettem.
Könyvem motiváció azok számára, akik azt fontolgatják, hogy milyen módon vágjanak neki egy utazásnak, vagy egyáltalán nekiinduljanak-e. Azoknak pedig segédlet, akik Délkelet-Ázsiába veszik az irányt és szeretnének tájékozódni, hogy mi várhat rájuk az út során. A tapasztalataimat, tanácsaimat gyűjtöttem össze az olvasónak hasznos tanácsokkal fűszerezve.
A könyv megjelenésének támogatói: Canon Magyarország és az Uniqa Biztosító