2020. augusztus 7., péntek, Ibolya napja van.
Email:  Jelszó: 

Régió

Tiltakoznak a szobiak

Hídlap.hu — 2017.03.04. 10:52

Megszünteti szobi fiókját az egyik népszerű bank Szobon. A helyi és Szob vonzáskörzetéhez tartozó önkormányzatok tiltakoznak a tevékenység megszüntetése ellen. A környékbelieknek március 31. után Vácra kell majd járniuk ügyet intézni.

 

A szobi önkormányzat az alábbi közleményt tette közzé:

 

Tisztelt Lakosok, „OTP-s" Ügyfelek!


A napokban tájékoztatta önkormányzatunkat az OTP Bank Nyrt. illetékes vezetősége arról, hogy ez év március 31-ével a bank szobi fiókja gazdaságossági okokból beszünteti tevékenységét. Mindez azt jelenti, hogy az OTP Bank Nyrt. szobi ügyfeleinek - beleértve önkormányzatunkat is -, ügyeik intézésére legközelebb a váci fiókban lesz lehetőségük.
Városunk és a vonzáskörzetéhez tartozó önkormányzatok vezetői levélben fejezték ki a döntéssel való egyet nem értésüket az OTP Bank döntéshozói felé, azonban a jelenben úgy tűnik, hogy a társaság vezetői döntésüket nem kívánják megváltoztatni.


Szob Város Önkormányzata az OTP Bank Nyrt. döntését nem tudja elfogadni, ezért a tervezett bankfiók bezárás ellen minden lehetséges fórumon tiltakozni kíván, és erre hívja fel mindazokat is, akiknek megítélése szerint fontos és szükséges, hogy a településen pénzügyi intézmény működjön.


A Tisztelt Lakosság az OTP vezetésének döntésével való egyet nem értését a város több pontján kihelyezett tiltakozó ívek aláírásával fejezheti ki.

Szob Város Önkormányzata