2020. július 10., péntek, Amália napja van.
Email:  Jelszó: 

Közélet

Egyablakos ügyintézés Dorogon

hídlap — 2014.04.03. 11:53

Átadták Dorogon az Intézmények Házában az új kormányablakot.  Az új hivatal a megye első ilyen új típusú intézménye.

A beruházás ajánlati ára nettó 23,2 millió forint volt, az építés, átalakítás határidőre, minden paraméter tekintetében valósult meg, az elkészült, a tíz munkaállomásos, akadálymentesített kormányablakban fotófülke és szakmai kifejezéssel nevezve, back office, azaz háttér irodarendszer várja az ügyfeleket.

A rendezvényen Czunyiné Bertalan Judit megyei kormánymegbízott, Horváth-Szeder Gábor, az Esztergomi Járási Hivatal vezetője mellett Rétvári Bence és Dr. Völner Pál államtitkárok is részt vettek.

A képre kattintva megtekintheti az eseményen készült fotóinkból álló képgalériánkat

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje beszédében úgy fogalmazott: a dorogi kormányablak kialakítása is bizonyítja, hogy közigazgatás átalakítása elősegíti, hogy hosszútávon is jól fog működni az ügyfélbarát ügyintézői rendszer.  A dorogi kormányablaknál egy információs terminál segíti az ügyfelek tájékozódását, mely alapján lehet tudni, hogy mely munkaállomásnál, milyen módon lehet intézni az ügyeket.  A beruházáshoz tartozott az akadálymentesítés, melynek az épületen belüli átépítésen túl része volt kinti akadálymentes parkoló kialakítása is. A belső akadálymentesítést segíti a különböző speciális kapaszkodók és a lift beépítése is.  Az ügyfeleket úgynevezett egyablakos ügyintézési modellben, váltott műszakban reggel 8-tól este 8-ig fogadják majd a dorogi kormányablaknál.

KAPCSOLÓDÓ FOTÓALBUM

Egyablakos ügyintézés Dorogon