2020. augusztus 12., szerda, Klára napja van.
Email:  Jelszó: 

Sport

Jótékony célból fut Maráz Zsuzsanna

Hídlap.hu — 2017.04.20. 10:06

A hospice betegek méltó ápolásáért áll rajthoz az esztergomi Maráz Zsuzsanna. A sportoló néhány hét múlva újra körbefutja a Balatont, amelynek szakaszait a Magyar Hospice Alapítvány támogatásáért örökbe lehet fogadni.

 

Maráz Zsuzsanna a következő felhívást tette közzé:

 

Már régóta gondolkodom azon, hogy mivel tudnám hasznossá tenni a futásaimat. Hogyan tudnék ezzel másokon segíteni, hogy ne csak egy öncélú dolog legyen, ami csak nekem okoz örömet. Szívesen veszek részt jótékonysági futásokon, hogy ezzel segítsem az arra rászorulókat. Most neked is szeretnék lehetőséget adni, hogy támogathass, segíthess másokon, mert adni és segíteni jó. Egészségügyi dolgozóként a szívemhez a súlyos betegeken való segítségnyújtás áll a legközelebb. Ezért választottam a Magyar Hospice Alapítványt. 


4 hét múlva ismét körbefutom a Balatont. A Hospice Alapítvány jótékony futójaként, kérlek, fogadd örökbe az Ultrabalaton futóverseny egyik szakaszát, amit az alábbi linkre kattintva tudsz megtenni.

 

http://ultrabalaton.hospicehaz.hu/#/

 

A versenyeimen a Hospice alapítvány nárcisz virágát viselem a sapkámon, hogy amerre járok, hirdessem az alapítvány munkájának fontosságát.
Köszönöm a segítséged!

 

A Magyar Hospice Alapítványról

 

Tevékenységük sajnos szinte minden magyar családot érint, mert alig van olyan család, amelyikben nem fordult még elő daganatos megbetegedés. Az alapítvány azokat a rákbetegeket gondozza, akik már nem kaphatnak gyógyító kezelést. Számukra azonban nagy segítség a fájdalomcsillapítás, a szakszerű ápolás, és nem utolsó sorban a családtagokra is kiterjedő lelki támogatás.

 

A "Fogd a kezem" programban súlyosan beteg gyerekeknek otthonukban nyújtanak szakszerű orvosi ellátást és szeretetteljes gondoskodást.

 

Fotó: Török Töce Tibor