2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja van.
Email:  Jelszó: 

Gazdit keres

Segítségre van szüksége a Bogáncsnak

Hídlap.hu — 2017.04.21. 16:01

Mozgalmas héten vannak túl a Bogáncs Kutyaotthon munkatársai. Az állatmenhely jelenleg majdnem 200 kutyát gondoz és a tartalékaik elfogytak, mindig vannak beteg, ápolásra szoruló és ivartalanításra váró állatok. A feladat és a költség is egyre több.

 

A menhely a következő beszámolót tette közzé:

 

Hétfőn bejelentést kaptunk, hogy egy tacskót elütöttek Búbánatvölgy bejáratánál. Cseri súlyos medence törést szenvedett, melyet műteni kellett. Bár van gazdája, lemondott róla a baleset anyagi vonzata miatt, illetve nem tudja vállalni az ápolását.

 

 

Szerdán két kölyköt dobtak ki Süttőn, ők is nálunk landoltak.

 

Egy segítség kérés érkezett, hogy egy férfi nem tudja etetni a kutyáit. Amikor élelmet vittünk, kiderült az egyik vemhes, így ő is a menhelyre került. Kertvárosból egy idős, rossz állapotú kóborlót hoztunk be. Szombaton viszont többen is gazdihoz utaztak, így lehetőségünk van az igen hosszú várólistánkról egyeseket befogadni.

 

 

Vasárnap egy vaddisznó által megsebesített kutyát kellett behoznunk, őt már rendetlen gazdája vitte orvoshoz. Közben zajlik a normál menetrend, közel 190 kutyáról gondoskodunk, hetente több állat ivartalanítása történik meg, mindig vannak betegek, speciális ellátásra szorulók.

 

Kérjük segítsétek munkánkat, akár anyagi, akár kétkezi segítséggel!

 

Bankszámla számunk: 10201006-50222425

Köszönjük!