2020. november 28., szombat, Stefánia napja van.
Email:  Jelszó: 

Régió

Van már programja május 1-re?

Hídlap.hu — 2017.04.30. 19:12

Május 1-jén rengeteg rendezvény lesz a régióban. Virágfesztivál, különleges autók találkozója, felvonulás bányászzenekari kísérettel, focitorna és békegalamb reptetés is szerepel programajánlónkban. 

 

 

Esztergom

Különleges autócsodákkal és sztárfellépőkkel várják a látogatókat az Akkor és Most Jármű Expon.A program Tóth Vera nagykoncertjével zárul. 

Dorog:

Idén is megrendezik a több évtizedes múltra visszatekintő felvonulást, amit hagyományosan a dorogi bányászzenekar kísér. A menet 10 órakor a Hősök teréről indul, és a Művelődési Háznál ér véget.Fontos információ az autósoknak, hogy a parádé útvonalán (Hősök tere-Bécsi út-Mária utca-Iskola utca-Köztársaság út-Művelődési Ház) részleges útlezárásokra kell számítani 10 és 11 óra között.

Párkány:

Virágfesztivállal egybekötött majálist rendeznek Párkányban. A hobbikertészeket növényvásár várja, és itt is lesz fúvószenekarral kísért felvonulás, illetve májusfa állítás is. Délután pedig zenés, táncos műsorokat láthat a közönség a sétálóutcai színpadon. A helyi moziban a ŠTÚROVO” című hetvenes évekbeli filmet vetítik 18:30-kor. 

Kesztölc:

10 órától Bányász megemlékezés a bányász emlékhelynél.

Szob

Szobon Retró Majálist rendeznek a helyi művelődési ház parkolójában. Reggel kezdődik a focitorna, majd a kihagyhatatlan felvonulás és májusfa állítás veszi kezdetét. Különleges programnak ígérkezik a békegalamb reptetés és a retro tudásproba is.

Csolnok:

A csolnokiakra zenés ébresztő vár a munka ünnepén. A sportos lakosok ezután focikupán és sorversenyeken is részt vehetnek. 14:00-kor a polgármester közreműködésével felavatják a megújult Bányász Művelődési Házat.