2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja van.
Email:  Jelszó: 

Sport

Buzánszky 89!

hídlap — 2014.05.09. 13:01

89. születésnapja alkalmából meghitt háziünnepség keretében köszöntötték ma Buzánszky Jenőt, a híres Aranycsapat hátvédjét. A dorogi eseményen a szakág vezetői a sok ajándék mellett egy speciális, Buzánszky-jelvényt is átadtak a mai napig energikus labdarúgó legendának.


A labdarúgó szakágazat megyei és városi vezetői körében ünnepelte 89. születésnapját Buzánszky Jenő futballlegenda. Az Aranycsapat egykori hátvédjét a dorogi Határ Csárdába hívták meg tisztelői, Kancz Csaba, a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, Khéner László az MLSZ megyei igazgatója, Tímár János, a 24 óra főszerkesztője, kiadó-vezetője és Mayer László, a Dorogi Futball Club elnöke.


Az eseményen az ünnepelt is felszólalt, s mint egy helyütt mondta: "Én mindig arra mentem az életben amerre a labda gurult. Így volt ez aktív sportoló koromban és így van ez most is, amikor a testnevelési egyetemen a hallgatókkal foglalkozom", végül azzal zárta gondolatait, hogy reméli, hogy a magyaroknak minél több örömük lesz a labdarúgásban.

Az ünnepséget egy finom és pazar ebéddel koronázták meg, melynek elengedhetetlen része volt a szüetésnapi torta gyertyáinak elfújása, a finomság felszeletelése.