2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Email:  Jelszó: 

Sajtóközlemények

Szégyenfal a szocialisták brüsszeli aknamunkájának jutalma

hídlap — 2014.05.21. 17:37

Az esztergomi Mária Valéria hídon tartott sajtótájékoztatót a Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Választmánya nevében Heer Ádám a választmány elnöke és Elekes Diána alelnök. A sajtótájékoztató témája a Fidelitas új interaktív honlapja volt, amely összefoglalja a szocialisták Magyarország ellen vezetett brüsszeli aknamunkáját.

Heer Ádám megyei elnök elmondta: Most vasárnap Európai Parlamenti választás lesz. Ezen a választáson a választók támogatását kéri az a baloldal is, amely az elmúlt években minden létező eszközzel a magyar kormányt és Magyarországot fúrta az uniós intézményekben. Azt gondoljuk, hogy a választóknak meg kell ismernie a baloldali lejárató kampány leginkább felháborító bizonyítékait. Tudniuk kell, kik szerepelnek a szégyenfalon.

A fentiek miatt egy interaktív honlapot indítottunk, amelynek címe: aszegyenfal.com. Ezen az oldalon megtalálhatják a 2010-től 2014-ig terjedő időszak leginkább arcpirító, Magyarországot lejárató baloldali akciókat.

Az oldalon többek között információkat találnak arról, hogy Göncz Kinga szocialista EP képviselő már pár héttel a 2010-es kormányváltást követően kijelentette az Európai Parlamentben, hogy Magyarországon megszűntek a demokratikus intézmények. A honlap azt is bemutatja, hogyan küldtek a szocialisták lejárató háttéranyagot több ezer uniós email címre (képviselőknek és uniós tisztviselőknek) a magyar uniós elnökség előestéjén. A szegyenfal.com oldalon azt is megtalálják, hogy Herczog Edit egy MSZP-elnökségnek szánt írásában bevallotta, ők mondták tollba a gyalázatos Tavares-jelentést. Az interaktív oldalon a baloldali aknamunka további több tucat bizonyítéka szerepel.

A baloldali lejárató akciók Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc jóváhagyásával történtek. Ez a magatartás szélsőséges, és példátlan egész Európában.

Azok, akik részt vettek az ország lejáratásában és idehaza jóváhagyták, méltatlanná váltak arra, hogy Magyarországot képviseljék Brüsszelben. Éppen ezért mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a Szégyenfal oldalt minél több választó megismerhesse. Összegezve szégyenfal a szocialisták brüsszeli munkájának jutalma.

A sajtótájékoztatót Elelkes Diána alelnök folytatta: A most hallottak tükrében nagyon fontos, hogy olyan embereket küldjünk Brüsszelbe, akik kiállnak mellettünk, akik megvédik a rezsicsökkentést, kiállnak a magyar földért, az uniós támogatásokért, a magyar családokért és a külhoni magyarokért is. Május 25-én olyan képviselőket válasszunk, akik képesek megvédeni eddigi közös eredményeinket és küzdeni fognak a közös magyar ügyekért. Hogy ez megvalósulhasson, a vasárnapi Európai Parlamenti választáson a FIDESZ-KDNP-nek meg kell ismételnie az áprilisi országgyűlési választáson elért eredményt.