2019. december 10., kedd, Judit napja van.
Email:  Jelszó: 

Friss&Forró

Új Queen-album jelenik meg év végén

hídlap — 2014.05.28. 16:31

Brian May megerősítette, hogy új Queen-album készül, amelyen megszólalnak eddig kiadatlan szerzeményeik is Freddie Mercury előadásában. May úgy vélte, hogy a modern hangtechnika segítségével sikerült újrateremtenie a banda régi hangzását, annak ellenére, hogy a felvételek majdnem harmincévesek.


Az együttes gitárosa a BBC rádió walesi adásának elmondta, hogy a Queen Forever című album válogatáslemez lesz, amelyen helyet kap az "új" anyag is. A dalokat eredetileg a nyolcvanas években vették fel, amikor "teljes gőzzel nyomták" - tette hozzá.
    Az album várhatóan az év végén jelenik meg.
    "Úgy vélem, az emberek élvezni fogják. Freddie énekel és mi mindannyian játszunk..., a dalok nagyon szépek. Egyfajta nagy, nagy ballada és nagy, nagy, epikus hangzás" - mondta.
    May úgy vélte, hogy a modern hangtechnika segítségével sikerült újrateremtenie a banda régi hangzását, annak ellenére, hogy a felvételek majdnem harmincévesek.
    Azt is felfedte, hogy Ben Eltonnal közösen dolgozik a We Will Rock You című Queen-musical folytatásán. A musical 12 év után május 31-én búcsúzik a londoni West Endtől.