2020. május 29., péntek, Magdolna napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Van motorod? Vigyázz, a szomszéd meg ne tudja!

hídlap — 2014.06.05. 08:20

A rossz szomszéd komoly átok. A lopós még komolyabb: Pilismaróton egy robogót nézett ki magának egy férfi, s ha már kinézte, el is vitte. 

Szomszédja kertjéből tulajdonított el egy segédmotor kerékpárt a gyanú szerint egy 26 éves pilismaróti férfi 2014. február 22-én éjjel. V.J. a nyitott kapuajtón jutott be a családi ház kertjébe, majd kitolta onnan a járművet. Félt, hogy valaki meghallhatja a motor zúgását, ezért csak néhány utcával arrébb indította be a robogót.

Ezután egész éjjel motorozott a településen és bejárta a szomszéd községeket is. Végül a pilismaróti focipálya mögött leparkolt a robogóval és gyalog hazament. A 26 éves férfit öt nappal később állították elő az esztergomi rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásán V.J. elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet 2014. június 3-án vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészégnek. 
police.hu