2019. december 5., csütörtök, Vilma napja van.
Email:  Jelszó: 

Sajtóközlemények

Útlezárás, Egészségváros, Szúnyogirtás

Városházi közlemények

hídlap — 2014.06.13. 11:30

A holnapi Egészségváros miatt ma éjjel előkészületek lesznek a Széchenyi téren és le lesz zárva a Lőrinc utca jobb oldali parkolósávja is. Emellett szúnyoggyérítés is lesz a napokban.

2014. június 14-én a Széchenyi téren egész napos esemény kerül megrendezésre, Richter Egészségváros elnevezéssel. A rendezvény technikai előkészületei előző nap (2014. június 13-án,) éjfél körül kezdődnek, majd az esemény zárását követően aznap éjjel szét is szerelik a sátrakat, színpadot, valamint egyéb technikai eszközöket.
A szombat és vasárnap hajnalban előforduló zajhatás miatt a rendezvény szervezői és az önkormányzat az érintettek megértését és türelmét kéri.

 

2014. június 13-án (pénteken) 18 órától, valamint június 14-én (szombaton) 19 órától egész napos rendezvény miatt a Lőrinc utca (hídról levezető) jobb oldali parkolósávja lezárásra kerül. Kérjük, hogy ebben az időszakban gépjárművel más helyen parkolni szíveskedjenek!

 

Az Esztergom - Nyergesújfalui Kistérségi Társulás legutóbbi ülésén arról döntöttek a környék polgármesterei, hogy napokon belül megkezdődik légi és földi úton a szúnyoginvázió gyérítése. A kora reggeli és késő esti órákban végrehajtandó művelet hatása nagyban függ az időjárástól, mivel csak szélcsendes, esőmentes időben végezhető a gyérítés. A méhészek kiértesítése megtörtént, de az önkormányzat ezúton is felhívja az érintettek figyelmét az állományok védelmére.

Városházi közlemények