2020. május 28., csütörtök, Emil, Csanád napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Laptop-lop

hídlap — 2014.07.02. 06:54

Laptopra vágyott egy esztergomi férfi, lehetőleg ingyen. A próbálkozás végül igencsak sokba kerül majd…

 

Egy esztergomi üzlet kirakatát betörve próbált meg lopni a 43 éves férfi, a laptop azonban nem fért ki a rácson, ezért üres kézzel távozott. H. István 2014. április 2-án egy esztergomi üzlet kirakatát betörve próbált meg eltulajdonítani egy laptopot.

A gyanúsított egy betondarabbal törte be a bolt üvegét, az ablakon lévő rács miatt azonban nem tudta ellopni a készüléket. A rendőrséget a környéken lakók értesítették, miután felriadtak az üvegcsörömpölésre. A helyszínre kiérkező egyenruhások átkutatták a környéket és pár perccel a bűncselekmény elkövetése után és pár utcával a betörés helyszínétől, megtalálták H. Istvánt.

A 43 éves esztergomi férfi testén több vérző seb volt. Azt állította, hogy kerti munka végzése közben szerezte azokat. A járőrök nem hittek neki. Elfogták, de a férfit előbb az esztergomi kórházba vitték az egyenruhások. Sérülései ellátását követően a járőrök H. Istvánt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ott már elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ügyben folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2014. július 1-jén befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(police.hu)

EZEK A HÍREK IS ÉRDEKELHETNEK: