2020. szeptember 21., hétfő, Máté, Mirella napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Frissítve! Rablás történt a főutcán

hídlap — 2014.07.19. 11:37

Az előzetes információk szerint szombat délelőtt, fegyverrel rabolták ki Esztergomban a Kossuth Lajos utcán lévő IBUSZ-irodát. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, ahol még szombat délután is folyt a vizsgálat. Cikkünkben a délután folyamán kiadott rendőrségi közleményben az eset részleteiről lehet olvasni.


 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két ezidáig ismeretlen férfi 2014. július 19-én 10 óra 10 perc körüli időben bement egy esztergomi utazási irodába, ahol az alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával a bevétel átadására kényszerítették. A tettesek ezt követően gyalog elmenekültek a helyszínről.

A két fiatal tettes körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor egyikük hosszú, sötét színű nadrágot és sötét, mintás hosszú ujjú felsőt, világos félcipőt és világos baseball sapkát viselt. A másik férfi sötét hosszú nadrágot, világos hosszú ujjú, mintás felsőt, valamint világos baseball sapkát és világos félcipőt viselt.A rendőrség a helyszínen megkezdte az adatgyűjtést és a tanúkutatást a tettesek azonosítása érdekében.