2021. január 26., kedd, Vanda, Paula napja van.
Email:  Jelszó: 

Bulvár

Filmet forgatnak Esztergomban ·

Egy japán film jeleneteit forgatják három napon keresztül Esztergomban. Úgy tudjuk, a rendező egy romantikus történethez keresett helyszínt, így esett a választás Esztergomra. A városban és Párkányban is több helyszínen találkozhatott a lakosság a stáb tagjaival. 

Meggyilkolták a Lambada előadóját ·

Az énekesnő megpróbálta megakadályozni, hogy kirabolják, ez lett a veszte.

Esztergomi séf főzött ma a Duna Tv Család-barát műsorában ·

Az esztergomi Koriander Vendéglő séfje, Holczhakker József főzött ma délelőtt, élő adásban a Duna Tv Család-barát című műsorában. A családi körben érdekes témákat boncolgató műsor konyhájában finom és egészséges ételek készülnek minden nap séfek és sztárok közreműködésével, ma a “falunkbéli” mesterszakács alkotott.

Ma este Horányi Juli is dalol az Eurovíziós Dalfesztivál indulási jogáért ·

Január 23-án az első elődöntővel elindult az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogató versenye, A Dal. Horányi Juli, az esztergomi Vármúzeum igazgatójának, Horányi Lászlónak a lánya is részt vesz a megmérettetésen.

Megmentik a befalazott denevéreket az esztergomi József Attila Iskolában ·

Azonnal megrendelik az esztergomi József Attila Iskola szigetelésének kivitelezőjétől azoknak a pillangóajtóknak a beépítését, amelyeken távozhatnak a burkolat alá befalazott denevérek - közölte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ hétfőn az MTI-vel.

Havazás - Keddre már az ónos eső miatt is figyelmeztetést adtak ki ·

Két megyére másod-, két másikra pedig elsőfokú figyelmeztetést adott ki az ónos eső veszélye miatt keddre a meteorológiai szolgálat. Emellett többfelé további havazás is várható.

Nem találják ·

Egész éjszaka keresték a rendőrök és polgárőrök Balogh Ferencet, aki 2016. január 1-jén tűnt el esztergomi otthonából és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Az 50 éves, értelmi fogyatékos férfi időben és térben nem tud tájékozódni.

Balesetet okozott, majd elhajtott ·

Meghalt az a járművezető, aki egy másik hibájából hajtott egy útszéli fának 2015. december 10-én.

30 éves esztergomi nő volt a cserbenhagyó gázoló ·

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozást folytat egy 30 éves esztergomi nővel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Balfácánok ·

A három férfi pénz nélkül távozott az esztergomi dohányboltból.

Másfél év fogházra ítéltek egy gondatlan teherautósofőrt Esztergomban ·

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt másfél év fogházra ítéltek Esztergomban egy teherautósofőrt, akinek hibás manővere miatt a jármű platójáról lezuhant egy ember, és később meghalt. A bíróság a büntetés végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztette - tájékoztatta Lehet Enikő, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára kedden az MTI-t. Az ítélet a kihirdetéskor jogerőre emelkedett.

Anyjának nem, de a rendőröknek szólt ·

Németországba akart menni a fiatal esztergomi lány.