2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja van.
Email:  Jelszó: 

Gazdaság

Vázlaton a következő Suzuki ·

Egy évvel az után, hogy a bemutatták az Authentics nevű tanulmányt, érkezett pár vázlat a Suzuki új szedánjáról. Az egyelőre névtelen modell nagy rokonságot mutat a Sanghaji Autószalonon leleplezett tanulmánnyal, de lényegesen visszafogottabb annál - írja a totalcar.hu

Megtorpant a Suzuki ·

A korábbi 200 ezerre tervezett helyett idén is nagyjából annyi új autó készül a Suzukinál, mint tavaly.  

A Bottyán-tavat is érinti a teherkomp-építés ·

Az Esztergom és Tát között található Bottyán-horgásztavat is érinti az esztergomi teherkomp építése az útpálya kiszélesítése miatt.  

Megalakult az Esztergomi Kerekasztal ·

A 2014. februárjában megalakult Esztergomi Kerekasztal márciusi ülésén megtárgyalta Esztergom költségvetésének, gazdálkodásának kérdését, s az alábbiakban ezzel kapcsolatos véleményüket adjuk közre.

Hamarosan thaiföldi tésztagyár nyílik az esztergomi Ipari Parkban ·

Március 14-én a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vendége volt Sompong Sanguanbun thaiföldi nagykövet és három tagú delegációja. A nagykövet látogatásának célja az volt, hogy bemutatkozzon a Komárom-Esztergom megyei gazdasági élet szereplőinél, így a kamaránál is, mivel hamarosan több milliárdos beruházással instant tésztákat gyártó thaiföldi gyár nyílik az esztergomi Ipari Parkban.

A nyáron indul egy új Suzuki-modell gyártása Esztergomban ·

A Magyar Suzuki Zrt. a nyár elején megkezdi legfrissebb modellje, az iV-4 prototípusának gyártását, a sportos terepjáró tömeggyártása 2015 elején indul azesztergomi gyárban - közölték a cég vezetői újságírókkal Budapesten.